[OSYouTube] Alledia framework not found

PPL-appen

|

Elever hos ÖFK har fri tillgång till PPL-appen, en app för smartphones för att öva teorifrågor. Appen har tidigare funnits endast för iPhone och Ipad. Vår elev Thord Wedlund har varit betatestare för appen för Android och meddelar att den nu släppts i google play store. Ladda ner den HÄR.

Kommentarer  

#1 Thord 2016-01-16 14:19
Jag tror att de flesta idag har hört talas om PPL-Appen som har funnits ett tag till iPad och iPhone och nu så finns den även till Androidenheter. Det finns några små skillnader mellan de två versionerna och det jag idag saknar i Andriodversionen är möjligheten att kunna "flagga" frågor så jag senare kan gå tillbaka till frågan och kanske diskutera det med en rutinerad kollega eller flyglärare. En bra funktion som finns i båda versionerna är att du kan skicka feedback på frågorna. Vid varje fråga finns feedback knapp som används för detta. Killarna bakom Appen är bra på att ge återkoppling på det du skickar in.
Det finns även för den som vill att bidra med frågor till Appen. Dock måste det ske via e-post. Då frågorna är uppdelade i kategorier så kan du som är erfaren pilot kanske bara vill testa om du har hängt med i vad som är gällande i bestämmelserna så går det bra.
En licens gäller för två mobila enheter.
Citera

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera